Jump to content
Gopher's Minions

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News, Announcements, and General Site Information
    • Website Questions and Support
    • Website Feedback and Suggestions
    • Introductions
    • Gopher's Vids and Gopher's Vids Live
  • Community
    • General Community Information
    • Community Creations
    • Games
    • Off-Topic Chat
  • Role-Playing
    • Tabletop Role Playing Games
    • How to Play: Play-By-Post Roleplaying Games
    • Universes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Gtalk


Facebook


Location


Interests


Steam


Xbox Live


PlayStation Network


Xbox Live

Found 8 results

  1. Hello fellow minions, and potentially Gopher, i am a big fan of the channel and of Gopher's lifesaving modding tutorials, but i seem to have run into a problem that i cant find a satisfactory answer to. You see, a short while ago everything was running fine and all my mods were playing nice (well except for some outdoor lighting inconsistency, but i considered that minor) the trouble aroused when i tried to fix the lighting issue. I had (and still have) the realistic lighting overhaul installed but for some reason when in the south of the map (riften or falkreath) the nights would be absolute pitch black while the rest of the outdoor areas had more than enough light. I tried to fix this by uninstalling and reinstalling the mod in the nexus mod manager. I started up the game to see if this had fixed my problem but as it was daytime in that save i decided to do a bit of exploring and found that when my head went underwater the entire screen was covered by a single sea-green color and that i couldn't see anything at all. I looked around for a bit to find a fix but the fixes i found all caused the water to loose the look of being underwater by either taking away the color and the blur one gets from being underwater, by just taking away the blurriness and the fog that limits underwater view ("the green water fix" mod on nexus), i then tried to download the pure waters mod as this seemed to fix the problem for some people but did absolutely nothing for me. The only page i could find that had a person who shared my wanting of the underwater effect back in its entirety was in an ancient forum and in the end they didn't even try the things suggested (which i did without success), instead he wound up uninstalling and reinstalling his game. Now i would like to avoid re-installation of skyrim as my PC takes quite a few hours to install any game of substantial size, then it would take another good few hours to reinstall all the mods (sadly i simply don't have that kind of time right now and wont for quiet a while). I did notice in my reasearch to fix this bug that this may not be a mod issue as its a bug that also occurs in the base game. So looong story shot, i have the infamous green water glitch with no idea what caused it and no idea of how to PROPERLY fix it (not just doing a half-assed "hey i can see!! Wait.. i can see absolutely everything that's underwater for miles.. welp, forget immersion" i will try nearly anything that is suggested and i will test it as soon as i can.
  2. Ok, so I have this little problem with the robot workbench. Special does nothing Head contains Special mods. Torso contains Head mods. Left Arm contains Torso mods. Right Arm contains Left Arm mods. Left Arm, Voice, Legs and Paint do not work at all. Can anyone help please?
  3. So I have this weird bug where the inhabitants of Abernathy Farm keep showing up at my Red Rocket settlement. First it was just random settlers, but now even the family are coming over. Now I know my Red Rocket area is quite nice and well equipped, but it is also just for me and my companions and I really don't like the intrusion into my personal private space. Can anyone help? I thought it might be related to one of my expanded settlements mods, but even with those the non-buildable area between the Rocket and the Farm is vast. As it is I can only send the intruders to another settlement, which really leaves Abernathy shorthanded.
  4. Many may probably have already noticed this, but it seems like Bethesda bolloxed up the engine a fair bit with the 1.6 update. With a modded game, it may start to happen that (some) settlers recruited via radio beacon unload as soon as you turn your back on them, which results in them teleporting about and changing outfits/inventory at random, as well as being unassignable and it's not possible to enter dialogue with them. Even named NPCs can be affected, while they won't change their inventories they'll start teleporting about at random as soon as they're out of sight. This issue can also be accompanied with massive stutters when entering the settlement areas. Sclerocephalus and Arthmoor have done a lot of investigating and testing with this issue, and have found that even just recompiling the original WorkshopParentScript with no other changes can be enough to start triggering this bug. More details on this issue can be found on the official Bethesda forums: https://community.bethesda.net/thread/53871?tstart=0 as well as the Unofficial Fallout 4 Patch Nexus page. Just thought I'd post this here so people know what they're dealing with if and when they encounter this issue.
  5. Whenever I equip hoods (vanilla hoods), I instantly CTD. I've only tested it on the mage hoods, but I presume other hoods not added by mods CTD as well (and the hoods added by mods do not cause me to CTD). I tested it out on a vanilla game, no issues. Something on my load order is causing it, but I do not know what. So, I am posting this here in the hopes that someone can help me. Load Order (put under a spoiler so the post is not huge):
  6. Ok so I posted this problem after after watching Gophers latest video, I had just finished the Machanist quest and attempted to leave the location by the way I came in and my Game CTD's. So there are two way's you can leave the location so I tried the other way and I get the same thing, CTD. Now I've not had this problem before exiting locations so I go back to the save before I entered and go in then try to leave and it crashes again, before I've even started the last part of the quest. Now I'm beginning to think the quest is bugged or there's a glitch that makes it not possible to leave once your done. Any ideas on what I can do?
  7. Well I ran into a error which stop my character in his tracks, I clear out the castle before I got the quest and built there...now I got the quest but no enemies to kill and won't move past it till i kill the mirelurks which don't respawn now.
  8. Okay, I had this a few times now and it is kinda weird. The message box at the top sometimes thinks that I am a different user, always the same though, from time to time. I don't know why this is happening but yeah, I wanted to let people, mainly @Xelphos , know.
×
×
  • Create New...